Ji Soo, Lim Soo-Hyang ve Ha Seok-Jin Yeni Bir Dizide Birlikte Rol Alacak

Ji Soo, Lim Soo-Hyang ve Ha Seok-Jin, MBC’nin "When I Was The Prettiest" adlı yeni dizisinde birlikte başrolü paylaşacak.

Dizi, iki erkek kardeşin aynı kadını sevmeye başlamasıyla yaşanan trajik hikâyeyi konu almaktadır.

Lim Soo-Hyang dizide bir seramik sanatçısı olan Oh Ye-Jin karakterini canlandıracak. Sıradan mutlu bir hayat arzu ederken iki erkek kardeşin ona aşık olmasıyla hayatı alt üst olur.

Ji Soo dizide bir mimari tasarımcı olan Seo Hwan karakterini canlandıracak. Oh Ye-Jin’e (Lim Soo-Hyang) görür görmez âşık olur.

Ha Seok-Jin dizide bir yarış arabası sürücüsü olan Seo Jin karakterini canlandıracak. Seo Hwan’ın (Ji Soo) abisidir. Aklına koyduğu şeyi başarmadan asla durmayan birisidir. Babasının atölyesinde ilk kez karşılaştığı Oh Ye-Jin’den (Lim Soo-Hyang) oldukça etkilenir.

Bu arada, Hwang Seung-Un dizide yardımcı kadın karakteri canlandıracak. Onun karakteri, Seo Jin (Ha Seok-Jin) eski kız arkadaşı ve pazarlama ortağı olan Carry Jung’dur. Seo Jin ile ayrılmış olsalar da bunun üstesinden bir türlü gelememiştir ve onu büyük bir tutkuyla sevmeye devam etmektedir.

Dizinin yönetmen koltuğunda "Bad Thief, Good Thief" dizisinin yönetmeni Oh Kyung-Hoon oturmaktadır. Dizinin senaristliğini "Grand Prince" ve "Maids" dizilerini kaleme alan Jo Hyoun-Kyoung yapmaktadır.

Dizinin ilk bölümü bu yılın Ağustos ayında yayımlanacak.

Kaynak: (1), (2)