Lee Jang-Woo ve Jin Ki-Joo Yeni Bir Dizide Birlikte Rol Alacak

Lee Jang-Woo ve Jin Ki-Joo, KBS2’nun "Oh! Samgwang Villa" adlı yeni bir dizide birlikte başrolü paylaşacak.

6 Haziran’da, Lee Jang-Woo ve Jin Ki-Joo’nun söz konusu dizide rol alacağı ajansları tarafından doğrulandı.

Dizi, 'Samgwang Villa'da yaşayan bir grup insanın etrafında dönmektedir. İlk başlarda birbirlerine tamamen yabancı olan bu insanlar, birbirlerini tanıdıkça kalplerini açarlar ve birbirlerini severler.

Lee Jang-Woo dizide bir mimar olan Woo Jae-Hee karakterini canlandıracak. Çok çabuk öfkelenir ve kendine çok fazla güvendiği için kibirli biri gibi görünür. Tüm bunlara rağmen aklından ne geçirdiğini anlaması kolay bir adamdır. Babası büyük bir şirketin CEO’sudur. Ancak babası ile çok fazla tartıştığı için üniversiteye girdikten sonra babasından bağımsız bir şekilde yaşamaya başlamıştır. Şimdi, zeki bir mimar olarak iyi işler ortaya koymaktadır. Yaşadığı 'Samgwang Villa'da, yabancı insanlarla birlikte yaşamaktadır. Ancak bu onu sorun etmemektedir. Çünkü aradığı aile sıcaklığını ve aile ortamını burada bulmaktadır.

Jin Ki-Joo dizide bir iç tasarım mağazasında satış danışmanı olarak çalışan Lee Bit Chae Woon karakterini canlandıracak. Onun işi; müşterilerinin evlerini ziyaret ederek, evlerinde kullanacakları tasarım ögelerini seçmeleri konusunda yardımcı olmaktır. Bir gün, bir tekstil tasarımcısı olmayı hayal etmektedir ancak bu onun için kolay bir şey değildir. Oldukça saf olan annesi ve iki kardeşinin sorumluğu onun omuzlarındadır ve ailesi ile birlikte 'Samgwang Villa'da yaşamaktadır. Omuzlarındaki yükün biraz olsun azalması için mümkün olduğunca çabuk bir şekilde 'Samgwang Villa'dan taşınmaya çalışmaktadır.

Dizinin yönetmen koltuğunda, "My Only One" ve "Golden Cross" dizilerinin yönetmeni Hong Seok-Ku oturmaktadır. Dizinin senaristliğini, "At Eighteen", "All About My Mom" ve "Medical Top Team" dizilerini kaleme alan Yoon Kyung-Ah yapmaktadır. Ayrıca daha önce, Yönetmen Hong Seok-Ku ve Senarist Yoon Kyung-Ah, "Girls' Generation 1979" ve "Ms. Perfect" dizilerinde birlikte çalışmıştır.

Dizinin ilk bölümü bu yılın Eylül ayında yayımlanacak.

Kaynak: (1), (2)