Haziran Ayında Yayınlanacak Kore Dizileri

Haziran ayına girmemize az bir vakit kala, 2021'i de yarılamamızla beraber birçok dizi yayına girmek üzere hazırlanmaya başladı. Haziran ayında yayınlanacak olan birçok hit dramanın ikinci sezonu ve yeni dramalar yer alıyor. Sizler için haziranda yayınlanacak olan dizileri derledik.

1. THE PENTHOUSE 3 / 4 HAZİRAN


 İzleyicileri ekran başına kilitleyen The Penthouse, 3. sezonu ile ekranlara çıkmak için hazırlanıyor. Dizi yayınlandığı andan itibaren büyük bir ses getirdi ve reyting rekorları kırdı. Tüm dünyada geniş bir izleyici kitlesine sahip olan dizi, Gangnam’da, elit kesimin yaşadığı 'Penthouse' adlı 100 katlı lüks bir apartman kompleksinde yaşayan bir grup kadının etrafında dönüyor. Her sezon da elit kesimin birer parçası ve gözdesi olabilmek için yavaş yavaş kendilerini birer canavara dönüştüren insanların savaşlarını izliyoruz. Kaos ve entrikanın hayat bulduğu dizi 4 Haziran'da izleyicileri ile buluşacak


2. LOVE (ft. Marriage & Divorce) 2 / 12 Haziran


İlk sezonu henüz bu yılın başlarında yayınlanan dizi, aldığı iyi reytinglerle ikinci sezon onayı aldı ve çok geçmeden dizinin sonraki sezonu için hazırlıklar başladı.

Dram-romantik türündeki dizi, gerçek aşkı bulmaya çalışan evli çiftlerin etrafında dönmektedir. Üç kadın bir anda hayatlarına dair bazı talihsizliklerle karşı karşıya kalır. Kadınlar ve eşleri, yaşadıkları bu çalkantılı zamanlara dayanmaya çalışırlar. Dizi, geniş ve başarılı oyuncu kadrosu ile sizi içine çekecek.

3. BLUE SPRING FROM A DISTANCE/ 14 HAZİRAN

 
At A Distance, Spring Is GreenPark Ji HoonBae In Hyuk ve Kang Min Ah'ın başrollerini paylaştığı sıcak bir dizi olarak karşımıza çıkıyor. Dizi yirmili yaşlarındaki gençler ve üniversitede karşılaştıkları sorunlar hakkındaki gerçekçi bir öyküyü bizimle paylaşıyor. Farklı kişiliklere sahip iki çocuk olan Nam Soo Hyun ve Yeo Joon, birlikte bir proje üzerinde çalışırken beklenmedik bir şekilde arkadaş olurlar. Birinci sınıf öğrencisi Yeo Joon'u merkez alan dizi, 20'li yaşlarındaki üniversite öğrencilerinin hayatın gerçekçi ve acımasız yanlarını deneyimlemelerini konu alacak. Bir Webtoon'dan uyarlanan dizi KBS2 TV aracılığıyla 14 Haziran'da yayınlanacak.

4. MONTHLY HOME / 16 HAZİRAN


Dizi, Güney Kore’deki insanların arasındaki ortak ve önemli olan konut konusunu ele almaktadır. Na Young-Won (Jung So-Min) kiralık bir evde oturmaktadır ve evine kendi eviymiş gibi iyi bakmaktadır. Evi kendi kişiliğini ve duygularını yansıtıyordur. Ancak işler yeni ev sahibi olan Yoo Ja-Sung (Kim Ji-Suk) ile tanıştıktan sonra değişir ve kendi evini satın almaya karar verir. Dizi 16 bölüm olacak ve JTBC'de yayınlanacak.


5. HOSPITAL PLAYLIST 2 / 17 HAZİRAN


 Geçen yıl ilk sezonu tvN ve Netflix'te yayınlanan dizi büyük bir beğeni ile karşılanmıştı. Kazandığı bu popülarite sayesinde ikinci sezonu çekilen dizi yakın bir zamanda tekrar karşımıza çıkacak. Bu sıcak drama bir hastanedeki sağlık personellerinin ve hastaların etrafında dönüyor. Onların umutsuzca verdikleri mücadeleyi konu alan dizi; 1999 yılında, aynı tıp fakültesinde okumaya başlayan 5 doktorun etrafında ilerleyecek. Onlar şimdi aynı hastanede beraber çalışmaktadır ve sıradan ama mutlu hayatları vardır. 


6. VOICE 4 / 18 HAZİRAN


 2017 Yılından bu yana neredeyse her yıl yayınlanan dizi 4. sezonu ile karşımıza çıkacak. Bu klasikleşmiş polisiye/gerilim türündeki dizi harika oyunculuklar ve zekice kurgulanmış senaryo sayesinde sizi olay örgüsünün içine çekecek. 18 Haziran'da yayınlanması planlanan dizi diğer sezonlarda olduğu gibi gelişmiş işitme yeteneğine sahip acil çağrı merkezinde çalışan Kang Kwon-Joo (Lee Ha-Na) aracılığıyla ilerlemektedir. Bu sezonda ona Derek Jo (Song Seung-Heon) eşlik edecektir. Ancak 4. sezonda gelişmiş işitme yeteneğine sahip bir seri katil belirir. Seri katil, gelişmiş yeteneğini kullanarak insanları öldürüyordur.

Önceki sezonlarda yeteneği sayesinde birçok suçluyu yakalamada rol oynayan Kwon-Joo bu sezonda onunla aynı yeteneğe sahip bir katilin üstesinden gelebilecek mi?

7. SO NOT WORTH IT / 18 HAZİRAN


So Not Worth It, Uluslararası bir üniversite yurdunda ikamet eden öğrencilerin sevgisi ve dostlukları hakkında bir sitcomdur. Dizide birçok milletten karakter ve oyuncular yer alıyor. 12 bölüm olacağı bilinen dizi Netflix üzerinden izleyicileri ile buluşacak.

Dizide,
Se-Wan ( Park Se-Wan ), bir öğretim asistanıdır ve yurttaki uluslararası öğrencilerin yönetiminden sorumludur. Parlak bir kişiliği vardır.
Yeni bir öğrenci olan Jamie ( Shin Hyun-Seung ), Amerika'dan gelmektedir.
Sam ( Choi Young-Jae ), Koreli-Avustralyalıdır. Bir ttokbokki restoran zinciri başkanının oğludur.
Minnie ( Minnie ), Taylandlıdır ve kore dram dizilerini izlemeyi çok sevmektedir. 
Hyun-Min ( Han Hyun-Min ), Koreli bir öğrencidir ve bu nedenle uluslararası yurtta kalmaya uygun değildir. Okula gidiş gelişleri yorucu olduğu için yurtta kalmak istemektedir.


8. NEVERTHELESS / 19 HAZİRAN 



Genç ve yetenekli başrollerin yer aldığı dizi bir Web çizgi romana dayanmaktadır. 12 bölüm olacak dizi JTBC aracılığıyla ekranlara gelecek.

Dizi, birisi ile çıkmakla ilgilenmeyen Park Jae-Un (Song Kang) ile aşka inanmayan Yoo Na-Bi’nin (Han So-Hee) etrafında dönüyor ve ikilinin karşılaştıktan sonra birbirlerine karşı romantik hisler beslemeye başlayıp değişmelerini ele alıyor.

Song Kang dizide bir üniversitede sanat bölümü öğrencisi olan Park Jae-Un karakterini canlandırmaktadır. Herkese karşı arkadaş canlısı olan neşeli birisidir. Flörtleşmeyi sevmesine rağmen bunu zaman kaybı olarak görmektedir. Bu yüzden diğer insanlarla arasına keskin çizgiler çizer ve nasıl hissettiğini onlara asla açıklamaz. Bir gün, Yoo Na-Bi (Han So-Hee) ile tanışır ve kendisini çizdiği bu çizgiyi aşmak isterken bulur.

İç ısıtan fragmanlara ve afişlere sahip dizi daha yayınlanmadan birçok kişinin merakını üzerine çekti. 





 Siz hangi dizileri bekliyorsunuz? Aralarında izlemeyi düşündüğünüz herhangi bir dizi var mı?