''Hometown'' Dizisinin İlk Tanıtım Afişi Ve Fragmanı Yayınlandı

''Hometown'' Dizisinin ilk tanıtım afişi ve ilk fragmanı yayınlandı. Gizem/Gerilim türündeki dizinin başrollerinde Yoo Jae-MyungHan Ye-Ri ve Um Tae-Goo yer alıyor.

Dizi, 1999 yılında, küçük bir kasabada işlenen gizemli seri cinayetleri ve tuhaf/tanımlanamayan seslerin olduğu bir kaset hakkındaki gerçekleri araştıran bir grup insanın etrafında dönmektedir.

Yoo Jae-Myung dizide bir dedektif olan Choi Hyung-In karakterini canlandırmaktadır. 10 yıl önce, eşi bir terör saldırısı sonucu hayatını kaybetmiştir. Hala eşinin ölümünü atlatamamıştır ve ölümünden dolayı kendisini suçlu hissetmektedir. Bir gün, küçük bir kasabada işlenen gizemli bir cinayet davasını araştırmaya başlar. Cinayet davasının bir şekilde eşinin ölümünden sorumlu olan teröristle bağlantısı olduğundan şüphe etmeye başlar.

Han Ye-Ri dizide annesi ile birlikte bir Çin restoranı işleten Jo Jung-Hyun karakterini canlandırmaktadır. İnsanlar onları bir teröristin ailesi olarak görmektedir. Dışarından bakılınca çok sıradan bir insan gibi görünmesine karşın aslında büyük bir cesarete de sahip birisidir. Abisinin kızı sayesinde her şeye rağmen hayata tutunabilmiştir. Ancak bir gün yeğeni ortadan kaybolur.

Um Tae-Goo dizide bir terör saldırısının arkasındaki gerçek suçlu olan Jo Kyung-Ho karakterini canlandırmaktadır. 1989’da, Japonya’da eğitimini tamamladıktan sonra memleketine döner. Burada gaz kullanarak ayrım gözetmeyen bir terör eyleminde bulunur ve ardından polise teslim olur. Bu terör saldırısını gerçekleştirmekteki amacını veya neden saldırı için bu yeri seçtiğini asla açıklamaz. Neden kendisini yetkililere teslim ettiğini de asla söylemez. Ömür boyu hapis cezasına çarptırıldıktan sonra hapishanede dış dünya ile olan tüm iletişimini tamamen keser.

17 Eylül'de tvN aracılığıyla yayınlanması planlanan dizi 12 bölüm olacak. Yönetmenliğini ''Stranger 2'' dizisinin yönetmeni Park Hyun Suk'un yaptığı dizi her cuma ve cumartesi günleri ekranlara gelecek. Yayınlanan fragman birinin "Mix Tape" etiketli bir kaseti alıp oynatmasıyla başlıyor. Kaset tanımlanamayan mırıltılı sesleri içeriyor. Bu kaset sayesinde insanlar aktif bir seri cinayet vakasının geçmişteki bir terör vakasıyla bağlantılı olduğunu fark ediyorlar.

Fragman



Ayrıca yayınlanan afişi sizler için ekledik. İlgi çekici afişin üzerinde 'Her şeyin alt üst olduğu yer' yazıyor.

 

Kaynak (1)