"Alchemy Of Souls" Şimdiye Kadarki En Yüksek Reytingine Yükseldi

Güncel Güney Kore Dizi Reytingleri

Dün gece üç dizi tüm zamanların en yüksek reytinglerine ulaşarak rekor kırdı.

21 Ağustos'ta tvN'nin sevilen dizisi “Alchemy of Souls”, final haftasından önce en yüksek izlenme reytingini elde ederek çift hanelere yaklaştı. Böylece dizi, Nielsen Korea'ya göre son yayımlanan bölümü için ülke çapında ortalama yüzde 9,3 reyting alarak dizi için yeni bir kişisel rekor kırdı.

Drama kurgusal bir ülkede, hayata geri dönen ruhlar etrafında dönmektedir. Tarihte veya haritalarda olmayan bir ülke olan kurgusal Daeho ulusunda geçen fantastik-romantik dizi, "hwanhonsool" (ölülerin ruhunun yaşama dönüşü) ile insanların ruhlarını değiştiren sihir nedeniyle kaderleri çarpışan insanların hayatlarını sergilemektedir.

KBS 2TV'nin “It's Beautiful Now” dizisi de aynı şekilde bugüne kadarki en yüksek izlenme reytinglerine ulaştı. Böylece dizi, Pazar günü yayımlanan diziler arasında herhangi bir kanalda yayımlanan en çok izlenen program olma başarısını sürdürerek ülke çapında ortalama yüzde 28,8 reytinge ulaştı. Dizi birileriyle çıkmak ve evlenmek istemeyen mevcut neslin gerçekçi hikayesini ele almaktadır.

JTBC'nin 2. sezonu ile ekranlara gelen dizisi “The Good Detective 2”, ilk yarısını tamamlarken tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı ve gece için ülke çapında ortalama yüzde 7,0'a yükseldi. 

Kaynak (1) (2) (3)