- rosemorte
- 13-10-2022, 18:43

Güncel Güney Kore Dizi Reytingleri
Yeni dizi "Bad Prosecutor" Çarşamba-Perşembe akşamlarının 1 numaralı dizisi olarak başarılı bir konuma ulaştı.
Nielsen Korea'ya göre, KBS2 TV'nin hukuk türündeki dizisi “Bad Prosecutor”, ülke çapında ortalama yüzde 4,6 reyting aldı. Bu reytingi her ne kadar önceki bölümün yüzde 5,0 puanına göre düşüşe işaret etse de reytinglerde ilk sıraya yerleşti. Başrollerini Do Kyung Soo ve Lee Se Hee'nin paylaştığı dizide, Jin Jeong (Do Kyung Soo), dürüst bir savcıdır. Kore cumhuriyetinde yapılan tüm yolsuzlukları sonlandırıp, adaletsiz bir yaşam yaşamakta olan zayıf ve fakir insanların hakkını aramak için her şeyi yapmaya hazırdır. Hatta bunu yapabilmek için geleneksel yöntemler yerine uygun yöntemleri, standart prosedürler yerine hileleri kullanır.
ENA'nın yeni romantik-komedi dizisi "Love is for Suckers"ın dün gece yayımlanan üçüncü bölümü ülke çapında ortalama yüzde 1,2'lik bir reyting aldı. Love is for Suckers, aşkın bazen tatlı bazen ise tuzlu olduğunu anlatan romantik komedi dramasıdır. Gerçek bir hikayeye dayanan dizi, 20 yıldır arkadaş olan Goo Yeo Reum ve Park Jae Hoon arasındaki ilişkiyi anlatmaktadır. Şu anda 30'lu yaşlarında olmalarına rağmen hiçbirinin sevgilisi veya flörtü bile yoktur.
tvN'in sevilen dizisi "Love in Contract" ülke çapında ortalama yüzde 2,859 reyting alarak önceki haftanın yüzde 3,539 olan değerine göre düşüş gösterdi. Love in Contract, mezunlar buluşması ve okul toplantıları gibi etkinliklere katılabilmeleri için "eş gibi" rol yapan birine ihtiyacı olan bekar erkeklere eş sağlayan "bekar yaşam yardımcısı" Choi Sang Eun hakkındadır. Ancak Choi Sang Eun'un işleri, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri için uzun vadeli özel bir sözleşme imzalayan Jung Ji Ho ve Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri için yeni bir sözleşme imzalayan Kang Hae Jin'in günlerinin karışmasıyla tepe taklak olur.
Kaynak (1)




