"The Forbidden Marriage" Dizisinin Yeni Bir Fragmanı Yayımlandı

"The Forbidden Marriage" Dizisinin Yeni Bir Fragmanı Yayımlandı

MBC'nin yaklaşan tarihi dizisi “The Forbidden Marriage” için yeni bir fragman yayımlandı. Başrollerinde Kim Young Dae ve Park Joo Hyun'un yer aldığı dizi 9 Aralık'ta MBC aracılığıyla yayımlanacak. 

The Forbidden Marriage dizisi, karısının ölümünden sonra derin bir umutsuzluğa düşen ve krallığında evliliği yasaklayan bir kral ile güzel bir dolandırıcının etrafında dönmektedir. Kral Lee Heon'un 7 yıl önce aşık olduğu veliaht prenses hayatını kaybeder ve kral bu olaydan sonra tüm bekar kadınların evlenmelerini yasaklayan bir evlilik yasağı getirir. Ancak bir gün Kral Lee Heon, kralın merhum karısının ruhunun kraliyet sarayında var olduğunu iddia eden Ye So Rang (Park Joo Hyun) adında bir kadının olduğunu duyar. Ye So Rang ise düştüğü zor durumdan kurtulmak için vücudu sanki kralın merhum karısı tarafından ele geçirilmiş gibi davranır. Ancak yalanları git gide büyür.

Kim Young Dae, Kral Lee Heon rolünü canlandırmaktadır. 7 yıl önce veliaht prensken çok sevdiği eşi vefat eder ve bu ölümü atlatamaz. Bu olayın ardından ülkede evlenmeyi yasaklayan geumhonryung fermanını uygulamaya koyar. Bu sırada kraliyet ailesi ve hükümet üyeleri, Kral Lee Heon'u yeniden evlendirmeye çalışırlar ama başarılı olamazlar.

Park Joo Hyun, dizide dolandırıcı Ye So Rang karakterini canlandırmaktadır. Yaptıkları yüzünden tutuklanır ve memur Lee Shin Won'un çalıştığı yerde hapsedilir. Girdiği bu çıkmazdan kurtulabilmek için ise Lee Shin Won'un önünde bir ruh tarafından ele geçirilmiş gibi yapar. Bu sırada, Kral Lee Heon'un merhum karısının ruhunun kraliyet sarayında dolaştığını söyler. Böylece kralın önüne getirilir. Ancak hayatta kalmak için tekrar bir yalan söyler ve bu sefer vücudunun kralın merhum karısı tarafından ele geçirildiği yalanını uydurur.

Dizi için yayımlanan yeni fragman, kralın akıl sağlığı hakkında söylenen dedikodularla başlıyor. "Kral tam bir deli" ve "O tamamen delirmiş" söylentilerinin ardından Yi Heon kılıcını çekerek korkutucu bir şekilde "Beni de çılgın bir tiran olarak görüyor musun?" diye soruyor. Ardından altyazı Yi Heon'u, "yedi yıldır evliliği yasaklayan çılgın bir kral" olarak tanımlıyor. Ancak Yi Heon kendini, "Geri döndüm" diye ilan eden durdurulamaz dolandırıcı So Rang'a çekilirken buluyor.

Yönetmen koltuğunda "Terius Behind Me" ve "Never Twice" dizilerinden Park Sang Woo'nun oturduğu dizi, senarist Cheon Ji Hye tarafından yazıldı.

12 bölümden oluşan “The Forbidden Marriage”, 9 Aralık itibariyle her cuma-cumartesi ekranlara gelecek.

Kaynak (1)