- rosemorte
- 6-04-2023, 21:36

Güncel K-drama Reytingleri
"Delivery Man", bu hafta yayımlanan tek çarşamba-perşembe dizisi olarak final yapıyor. Nielsen Korea'ya göre başrollerinde Yoon Chan Young ve Bang Min Ah 'ın yer aldığı ENA dizisi 11. bölümü ile ülke çapında ortalama yüzde 0,9 izlenme oranı elde etti. Önceki bölümüyle yüzde 1,3'lük bir değer elde eden dizi son reytingi ile düşüş gösterdi.
"Delivery Man"in son bölümü 6 Nisan'da Kore saatine göre 21:00'de yayımlanacak. Dizi, kendi ülkesinde başarılı bir yayın hayatı elde edemesede Viu haftalık drama sıralaması tablosunda 1. sırada yer aldı. Hatta dizi, Hong Kong'da 2., Singapur ve Endonezya'da 3. ve Malezya'da 4. sırada yer aldı. Bununla birlikte "Delivery Man", Tayland ve diğer Asya ülkelerinde de üst sıralara ulaştı.
Dizi, hayaletler için özel bir yolculuk hizmeti sunan taksi şoförünün ve bu yolda ona yardımcı olan hayalet Ji Hyeon'un hikayesini anlatmaktadır.
Yoon Chan Young dizide, sadece hayaletlere hizmet eden ve yolcuları ücretlerini ödediği sürece her yere gitmeye istekli bir taksi şoförü olan Seo Young Min karakterini canlandırmaktadır. Eşsiz bir hizmet olan "sadece hayalet"in parçası olarak, hayalet yolcuların isteklerini yerine getirir.
Bang Min Ah dizide, hafızasını kaybeden ve taksi şoförü ile hikayeleri çözmenin anahtarını elinde tutan bir hayaleti canlandırmaktadır. Beklenmedik bir şekilde kendini Seo Young Min'in taksisine bağlı bulduktan sonra yolcular adına davaları çözmeye yardım eder. Seo Hyun Min ile birlikte bir seri katilin peşine düşmek de dahil olmak üzere birçok isteği yerine getirir.
Dizinin final bölümünün ardından zaman dilimini yaklaşan romantik-komedi draması “Bo Ra! Deborah” devralacak.
kaynak ( 1 )




