Angel’s Last Mission: Love
4,5 / 5 | Oy Sayısı : 290


Adı: Angel’s Last Mission: Love | 단, 하나의 사랑
Tür: Romantik, Komedi, Fantastik
Yönetmen: Lee Jung-Sub
Senarist: Choi Yoon-Kyo
Yapım Şirketi: Monster Union
Yayıncı: KBS2
imdb: 7.3
Bölüm Sayısı: 32
Bölüm Süresi: 35 Dakika
Yapım Yılı: 2018 – 2019
Yayın Tarihi: 22 Mayıs 2019 – 11 Temmuz 2019
Yayın Günleri ve Saati: Çarşamba & Perşembe – 22:00 (günde iki bölüm)
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore


Oyuncuları:

Lee Yeon-Seo
Dan
Ji Kang-Woo

 

Diğer Oyuncuları:

Kim Bo-Mi / Geum Ni-Na
Do Ji-Won / Choi Young-Ja
Kim In-Kwon / Hoo
Gil Eun-Hye / Geum Ru-Na
Woo Hee-Jin / Jung Yoo-Mi
Kim Seung-Wook / Kim Ki-Cheon
Lee Hwa-Ryong / Park Gwang-Il
Lee Je-Yeon / Ki Joon-Soo
Lee Ye-Na / Hwang Jung-Eun
Ko Woo-Rim / Kim Dan (genç)
Yoon Chae-Eun / Lee Yeon-Seo (genç)
Uhm Seo-Hyun / Lee Yeon-Seo (çocuk)
Jang Hyun-Sung / Jo Seung-Hwan (1-3. bölüm - konuk oyuncu)
Park Won-Sang / bale şirketi müdürü (4. bölüm - konuk oyuncu)


Konusu:

Dizi, bir melek ile bir insanın arasındaki aşk hikâyesini konu almaktadır. Bir gün, bir melek olan Dan’a (L) bir görev verilir. Görevi, Yeon-Seo (Shin Hye-Sun) adındaki genç bir kadının gerçek aşkı bulmasını sağlamaktır. Eğer bu görevi 100 gün içinde yerine getirirse, cennete kabul edilebilecektir, başarısız olursa yok olacaktır.


Karakterleri:

Shin Hye-Sun dizide oldukça yetenekli bir balerin olan Lee Yeon-Seo karakterini canlandırmaktadır. Varlıklı olan ailesinin bir şirketi vardır. Bir gün, bir kaza geçirir. Kazadan dolayı görme yetisini kaybeder ve balerinliği bırakır. Gururlu oluşandan ve hiç kimseye güvenmemesinden dolayı sivri bir dili vardır. Aşka karşı kalbi buz tutmuştur. Ancak, Dan (L) ile karşılaştıktan sonra buz tutmuş kalbi erimeye başlar.

L dizide bir melek olan Dan karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, tam bir baş belası olmasına karşın oldukça iyimser bir kişiliğe sahiptir. Cennete gidebilmek için Yeon-Seo’nun (Shin Hye-Sun) gerçek aşkı bulmasına yardım etmesi gerekmektedir. Ancak, Yeon-Seo’nun buz tutmuş kalbi ve kimseye güvenmemesi işleri oldukça zorlaştıracaktır. Zaman geçtikçe Yeon-Seo’ya kendisi âşık olur.

Lee Dong-Gun dizide bir sanat yönetmeni olan Ji Kang-Woo karakterini canlandırmaktadır. Çalıştığı bale şirketindeki en genç sanat yönetmenidir. Balede potansiyeli olan kişileri belirleyerek onları iyi birer balerin yapmaktadır. Şimdi ise tek bir hedefi vardır; Lee Yeon-Seo’u (Shin Hye-Sun) tekrar bale yapmaya ikna etmek.

Kim Bo-Mi dizide bir balerin olan Geum Ni-Na karakterini canlandırmaktadır. Lee Yeon-Seo’un (Shin Hye-Sun) kuzenidir ve Lee Yeon-Seo’un bale yaptığı dönemlerde onun yedeğiydi. Ancak Lee Yeon-Seo baleyi bıraktığı için artık baş balerin o olmuştur.

Do Ji-Won dizide Lee Yeon-Seo’un (Shin Hye-Sun) halası olan Choi Young-Ja karakterini canlandırmaktadır. Bir balerin vakfının yöneticiliğini yapmaktadır. Hırslı bir kişiliğe sahiptir ve herkesten sakladığı gizli bir geçmişe sahiptir.

Kim In-Kwon dizide bir melek olan Hoo karakterini canlandırmaktadır. Dan’ın (L) sunbaesidir.

Gil Eun-Hye dizide Geum Ni-Na'nın (Kim Bo-Mi) ablası olan Geum Ru-Na karakterini canlandırmaktadır.


Not: KBS2’nun Çarşamba & Perşembe  dizi kuşağından önce "Doctor Prisoner" ve bu diziden sonra "Justice" yayımlanmıştır.

 

Resmi Web Sitesi: program.kbs.co.kr/2tv/drama/angel

 

 

Fragman 1 (Karakter Lee Yeon-Seo (Shin Hye-Sun))

 

Fragman 2 (Karakter Dan (L))

 

Fragman 3 (Karakter Ji Kang-Woo (Lee Dong-Gun))

 

Fragman 4

 

Fragman 5

 

Fragman 6

 

Fragman 7 UZUN

 

Kaynakları: (1), (2), (3), (4), (5), (6), (7), (8)