2023 Dizilerinde Makyajsız Oynayan Koreli Oyuncular


Song Hye Kyo

Song Hye Kyo, 2023 yılında yayımlanan hit dizisi "The Glory" ile çarpıcı oyunculuğunu sergileyerek izleyenleri ekrana kilitledi. Dizide intikam planı için zorluklara katlanan bir kadını canlandıran Song Hye Kyo, olabildiğince minimal makyajı ile kamera karşısına geçti. Hatta bazı sahnelere tamamen çıplak yüzü ile katılan oyuncu, canlandırdığı karakteri olabildiğince gerçekçi kılabilmak için kilo vermesine ve makyaj yapmamasına rağmen güzelliğini korumayı başardı.



Kim Yoo Jung

En son dizisi "My Demon"da güzel görünümü ile ekranlara çıkan oyuncu, bazı sahnelerde makyajsız kalmayı tercih etti. Kim Yoo Jung'un doğal yüzünü gören izleyiciler ilk başta şaşırsalarda, güzel oyuncunun bu hali ile genç ve sevimli göründüğünü itiraf ettiler. (guneykoresinemasi.com)


Nana

2023 dizisi "Mask Girl" ile kayda değer bir geri dönüş yapan güzel oyuncu daha önceki imajından taviz vermek zorunda kaldı. Hapishaneden kaçtığı sahneleri olabildiğince gerçekçi kılmaya çalışan Nana, birçok sahnede makyajsız olmasına rağmen tüm zarifliğini korumaya devam etti.


Han Hyo Joo

Han Hyo Joo, 2023 yılında sadece bir değil iki projede makyajsız görünerek izleyicilerin kalbini kazandı. "Moving" ve "Believer 2" gibi projelerde ruj bile sürmeyen güzel oyuncu kendine has tarzını sergileyerek güzelliğinden hiçbir şey kaybetmedi.

Park Bo Young

Park Bo Young tıpkı Han Hyo Joo gibi iki yapımda makyajsız yüzünü sergileyerek "Concrete Utopia" ve "Daily Dose of Sunshine" projelerinde sıcak ve şefkatli hemşire rolünü üstlendi.Makyaj yapmamasına ya da gösterişli kıyafetler giymemesine rağmen çarpıcı güzelliğini ve sevimliliğini koruyan güzel aktris adeta yıllara meydan okuyor.

Park Eun Bin

Park Eun Bin'in, "Castaway Diva" ile ıssız bir adada 15 yıl boyunca kalmak zorunda kalan hevesli bir şarkıcıyı canlandırdığından dolayı birçok sahnede makyajsız olması gerekiyordu. Hatta bazı sahnelerde daha az çekici görünmesine sebep olacak makyaj yaptıran güzel oyuncu yine de olağanüstü derecede çarpıcı güzelliğinden hiçbir şey kaybetmedi.


Go Yoon Jung

Bu yılın en ses getiren dizilerinden biri olan "Moving" ile dönüş yapan güzel oyuncu bir lise öğrencisini canlandırıyordu. Makyaj yapmadan sergilediği kusursuz yüzü birçok izleyicinin de dikkatini çekti. Yakından çekilen sahnelerde bile hayrete düşüren güzelliğini sergileyen başarılı aktris dikkat çekici özellikleri ile listede yer alan diğer isimler arasında zorlu bir rakip haline geliyor.

-

BİZİ INSTAGRAM HESABIMIZDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ @guneykoresinemasicom