MBC’den Bir Temsilci, "Gaia" Dizisinin Senarist Değişikliği Hakkındaki Bilgileri Netleştirdi
  • alie
  • 26-04-2016, 13:11


MBC’nin yeni dizisi "Gaia"ın senaristinin değişti ile ilgili çıkan birkaç haber üzerine bir yetkili durumun yanlış anlaşıldığını açıkladı.


İlk başta, dizinin senaristliğini 2015 yapımı "Healer", 2012 yapımı "Faith" ve 2011 yapımı "What's Up?" dizilerini kaleme almış olan Song Ji-Na’nın yapacağı bildirilmişti. Ancak, 25 Nisan’da bir yetkilinin yaptığı açıklamada Song Ji-Na’nın sadece dizinin planlama aşamasına dâhil olduğunu ve gerçek senaryonun Kim Ban-Di tarafından yazıldığını bildirdi.

Dizide rol almaları için oyuncu Kang Ha-Neul’a, ‘Girls’ Generation’ grubundan Yuri’ye ve ‘EXO’ grubundan Chanyeol’a diziden teklif götürüldü. Her üç oyuncunun da teklifi hala düşünmekte olduğu açıklandı. Oyuncular eğer teklifi kabul ederse dizide, Kang Ha-Neul düşen uçağın içerisinde yolcu olarak bulunan ve popüler bir idolü olan Seo Jun-Oh karakterini canlandıracaktır. Onun karakteri, yakışıklı olduğu kadar da huysuz birisidir. Yuri, sıradan bir kadını canlandıracak ve Chanyeol ise, Seo Jun-Oh’un (Kang Ha-Neul) kuzeni ve aynı zamanda onunla aynı grubun üyesi olan Seo Si-Young karakterini canlandıracaktır.

Dizinin konusu, bir uçak bir adaya düşer. Düşen uçağın yolcuları arasında popüler bir grubun üyesi olan bir idol ile alıngan bir kişiliğe sahip sıradan bir kadın bulunmaktadır.

Dizinin yönetmen koltuğunda 2015 yapımı "Angry Mom" ve 2014 yapımı "Hotel King" dizilerinde görev almış olan Ashbun oturmaktadır. Daha önce, yönetmen Ashbun ve senarist Kim Ban-Di 2015 yapımı "Angry Mom" dizisinde beraber çalışmışlardı.

Dizinin ilk bölümünün şuanda yayınlanmakta olan "Monster” dizisinin bitmesinin ardından yayın diliminde, bu yılın Eylül ayında yayınlanması planlanılıyor.

 

Kaynak: asianwiki,soompi