"Suits" Dizisinin Karakter Afişleri Yayımlandı
  • alie
  • 14-04-2018, 14:01

Başrollerini Jang Dong-Gun ve Park Hyung-Sik’in paylaştığı KBS2’nun yaklaşan "Suits" dizisinin grup afişi ve 6 karakter afişi yayımlandı.

Dizi, bir hukuk firmasında avukatlık yapmakta olan Choi Kang-Seok (Jang Dong-Gun) ve Go Yeon-Woo (Park Hyung-Sik) etrafında dönmektedir.

Ayrıca dizinin yardımcı oyuncu kadrosunda Chae Jung-An, Ko Sung-Hee, Jin Hee-Kyung ve Choi Gwi-Hwa yer almaktadır.

Jang Dong-Gun dizide Kore’nin en büyük hukuk firmasının efsanevi avukatı olan Choi Kang-Seok karakterini canlandırmaktadır. Karizmatik ve çekici birisidir. Onun karakter afişinde, "O, sadece kazanmayı düşünür."  yazmaktadır.

Park Hyung-Sik dizide bir avukat olan Go Yeon-Woo karakterini canlandırmaktadır. Yeon-Woo, olağanüstü derecede iyi bir fotografik hafızaya sahiptir. Kang-Seok (Jang Dong-Gun) onu avukat olarak kendi çalıştığı şirkette yer alması için çağırır. Onun karakter afişinde,  "Bu şans değil. Bu kaderin tanımladığı bir seçim."  yazmaktadır.

Chae Jung-An dizide bir hukuk şirketinde sekreter olan olan Hong Da-Ham karakterini canlandırmaktadır. Choi Kang-Seok (Jang Dong-Gun) ile sürekli didişselerde ikisi de bir diğeri olmadan yaşayamaz. Onun karakter afişinde,  "O, kendi işleri ile çabuk ve sessizce ilgilenir."  yazmaktadır.

Ko Sung-Hee dizide bir kariyer kadını olan Kim Ji-Na karakterini canlandırmaktadır. Zeki birisi olduğu kadar çekici birisidir. Onun karakter afişinde,  "O, hayallerinin peşinden giderken aşkı buldu."  yazmaktadır.

Choi Gwi-Hwa dizide tutkulu bir avukat olan Chae Geun-Sik karakterini canlandırmaktadır. Choi Kang-Seok’un (Jang Dong-Gun) gerisinde kalan iki numaralı en iyi avukattır. Onun karakter afişinde,  "O, ne olursa olsun bir efsane olmak istemektedir."  yazmaktadır.

Jin Hee-Kyung dizide bir hukuk firmasının lideri olan Kang Ha-Yeon karakterini canlandırmaktadır. Karizmatik birisidir. Onun karakter afişinde,  "O, hukuk bürosunu zarif ve dengesiz bir şekilde yönetmektedir."  yazmaktadır.

Dizi, 2011 yılında yayımlanmaya başlayan bir ABD yapımı "Suits" adlı bir diziden uyarlamadır. Dizinin yönetmen koltuğunda "Queen of Mystery", "Healer", "Good Doctor" dizilerinin yönetmeni Kim Jin-Woo oturmaktadır.

"Suits" dizisinin ilk bölümünün 25 Nisan’da yayımlanması planlanılıyor.


Kaynak: (1), (2)