"Bulgasal" Dizisinin Yeni Bir Fragmanı Yayımlandı

"Bulgasal" Dizisinin Yeni Bir Fragmanı Yayımlandı


"Bulgasal", 600 yıl boyunca birçok reenkarnasyon geçirmiş ve tüm geçmiş yaşamlarını hatırlayan bir kadın ve 600 yılı aşkın bir süredir insan kanıyla beslenen efsanevi bir yaratık olan bulgasal olarak yaşayan ölümsüz bir adam hakkında fantasik bir dramadır.



Lee Jin-Wook dizide bulgasal (insan kanından beslenen, ölümsüzlükle lanetlenmiş efsanevi bir yaratık) olan Dan Hwal karakterini canlandırmaktadır. 600 yıl önce, Joseon Hanedanlığı döneminde askeri memur olarak çalışan bir insandı. Bir gün, önceki hanedanın kalıntılarını silme görevini yaparken lanetlenerek bir bulgasal olur. 

Nara dizide bir zamanlar bir bulgasal (insan kanından beslenen, ölümsüzlükle lanetlenmiş efsanevi bir yaratık) olan Min Sang-Woon karakterini canlandırmaktadır. Bir insana reenkarne olur ve bir insan olarak hayatını yaşarken trajik bir olay meydana gelir. Kimliği belirsiz bir katil annesini ve ikiz kız kardeşini öldürür. Küçük kız kardeşiyle beraber kaçmayı başarır. Adını ve gerçek kimliğini gizleyerek, saklanarak yaşamaya başlar. Bir bulgasal (Lee Jin-Wook) ile karşılaşınca saklanmaktan vazgeçer ve intikam almaya karar verir.


Yeni yayımlanan fragman Dan Hwal'ın "Sonunda seni buldum ve sen de beni buldun" demesiyle başlıyor. Dan Hwal yere düşen bir kadına yavaşça yaklaşırken Min Sang Woon, “Birçok kez yeniden doğsam bile, mutlaka tekrar buluşacağız” diyor. Ardından Min Sang Woon'u bıçaklamaya çalışan gizemli bir el beliriyor ancak Dan Hwal eli engelliyor.

Fragman, Dan Hwal'ın “Ölmeyeceksin. Ben seni koruyacağım." demesiyle son buluyor.

Fragman

Dizi, Jirisan'ın tamamlanmasının ardından 18 Aralık'ta prömiyer yapacak. Fantastik-romantizm türündeki dizinin yönetmenliğini Entourage dizisinden Jang Young-Woo yaparken senaristliğini aynı dizinin senaryosu üzerinde çalışmış olan Seo Jae Won ve Kwon So Ra üstleniyor.