Rol Aldıkları Partnerleri ile Şanslı Bayan Oyuncular
  • ela
  • 3-01-2016, 17:12

Bazı kadın oyuncular öyle bir şanslıdırlar ki yer aldıkları projelerde hallyu yıldızı, çoğu kişinin onlarla bir saniye geçirmek için yanıp tutuştuğu, çoğu kişinin gözdesi, büyük bir fan topluluğu olan erkek oyuncular ile birlikte rol alır. Bu şans meselesi kişiden kişiye değişir çünkü herkesin beğendiği oyuncular farklıdır. Ama bu sayacağım bayan oyuncuların rol aldıkları erkek oyunculardan kesinlikle hayranı olduğunuz birisi vardır.

1. Şanslı olduğu konusunda herkesin hem fikir olduğu oyuncu; Park Shin-Hye

Güney Kore dizilerini yakından takip eden herkes "Allah Park Shin-Hye şansı versin.” tabirini duymuştur. Çünkü Park Shin-Hye kariyerinde parlamaya başladığı andan itibaren rol aldığı her dizide yüreklerimizi hoplatan erkek oyuncular ile rol aldı.

Bu gerçekten şans işi mi yoksa yeteneği ile mi böyle projelerde rol alıyor diye sorarsanız. Bence hem yeteneği hem sevimliliği hem de arkadaş canlılığı ile rol alıyor. Onun rol aldığı dizileri izlediyseniz aldığı rollerin hakkını verdiğini görmüşsünüzdür. Sevimli oluşu ve arkadaş canlılığı ile de dizinin çekimlerinin bitmesine rağmen rol arkadaşları ile beraber görüşmeye devam ediyor. Bunu sıkça çıkan haberlerden ve Park Shin-Hye’nin sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımlarda görebiliriz. Ben şahsen medyayı takip eden biri olarak, diğer oyuncularda dizi çekimleri bitmesine rağmen birbiri ile takılmaya devam eden rol arkadaşlarına pek rastlamadım. Lütfen yanlışım varsa düzeltin.

Peki Park Shin-Hye’nin yüreğimizi hoplatan oppalarımızla bu kadar yakın olaması birilerini kıskandırmıyor mu? Tabi ki de kıskandırıyor, imrendiriyor. Boşuna "Allah Park Shin-Hye şansı versin.” Diye bir tabir oluşmadı. Küçük kıskançlıklara diyecek bir şeyim yok. Ama bu kıskançlıkların çekememezliğe dönüşmesi çok kötü. Geçtiğimiz aylarda bu çekememezlikler yüzünden Park Shin-Hye’nin sosyal medya hesaplarına yapılan hakaret dolu mesajların yazıldığını okudum. Bunu burada kınadığımı ifade etmek isterim. Kim senin kimseye hakaret etmeye hakkı yoktur. Her şeyi geçtim diyelim iki üç kendini bilmezin yüzünden Türkiye’nin adı kirleniyor.

Gelelim Park Shin-Hye’nin rol aldığı dizilere ve o dizilerde beraber rol aldığı oppalarımıza:

2010 yapımı "You're Beautiful” dizisinde, Jang Keun-Suk, Jung Yong-Hwa ve Lee Hong-Ki ile beraber başrolde rol aldı.

2011 yapımı "Heartstrings” dizisinde, Jung Yong-Hwa ile beraber başrolde rol aldı.

2013 yapımı "The Heirs” dizisinde, Kore’de ve diğer Asya ülkelerinde ünlü olduğu kadar Türkiye’de de oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip olan Lee Min-Ho ve Kim Woo-Bin ile beraber başrolde rol aldı.

2014 yapımı "Pinocchio” dizisinde, Lee Jong-Suk ve Kim Young-Kwang ile beraber başrolde rol aldı.

2014 yapımı "The Royal Tailor” filminde ise, Ko Soo ve Yoo Yeon-Seok ile beraber başrolde rol aldı.

Bu saydığım oyuncular arasında Park Shin-Hye’yi en çok Lee Jong-Suk’u yakıştırıyorum. İkili "Pinocchio” dizisinde canlandırdıkları karakterin birbirine olan aşkını çok güzel bir şekilde izleyiciye yansıttığını düşünüyorum. Paparazzilere yakalanan birkaç fotoğrafta da dizi çekimlerin bitmesine rağmen görüştüklerini gördük. Hatta ikilinin sevgili olduğu söylentisi bile çıktı. Ama tabi ki ajansları tarafından bu söylentiler yalanlandı.

Bakalım Park Shin-Hye ilerideki projelerinde yüreğimizi hoplatan hangi erkek oyuncular ile rol alacak.

2.Güzellik timsali; Moon Chae-Won

Moon Chae-Won’u ilk "Brilliant Legacy” dizisindeki pısırık ve kötü bir karakteri canlandırması ile tanısam da ve o zamanlar kendisini sevmesem de sonraki dizilerinde beni etkileyen bir oyuncu. Kendisinde öyle bir şans var ki kariyerine ilk Lee Min-Ho ile berber rol aldığı dizi ve film ile başladı.

Moon Chae-Won’un rol aldığı diziler ve o dizilerde beraber rol aldığı oppalarımız:

2007 yapımı "Mackerel Run” dizisinde, Lee Min-Ho ile beraber başrolde rol aldı.

2008 yapımı "Our School E.T” filminde yine, Lee Min-Ho ile beraber rol aldı.

2010 yapımı "It's Okay, Daddy's Girl” dizisinde, Choi Jin-Hyuk ile beraber başrolde rol aldı.

2011 yapımı "The Princess' Man” dizisinde, Park Si-Hoo ile beraber başrolde rol aldı.

2012 yapımı "Nice Guy” (her zaman benim için 1 numaralı dizi olacak gibi) dizisinde, sevimliliği ve karizması ile kalbimde yer etmiş olan Song Joong-Ki ile beraber başrolde rol aldı.

2013 yapımı "Good Doctor” dizisinde, kendisinin bir hayranı olduğum Joo Won ile beraber başrolde rol aldı.

2014 yapımı "Love Forecast” filminde, Lee Seung-Gi ("Brilliant Legacy" dizisinde Han Hyo-Joo’ya kaptırmıştı) ile beraber başrolde rol aldı.

2015 yapımı "Mood of the Day” filminde ise, Yoo Yeon-Seok ile beraber başrolde rol aldı.

3. Zariflik timsali; Park Min-Young

Park Min-Young, Güney Koreli bayan oyuncular arasında zarifliği ön plana çıkan bir oyuncudur.

Park Min-Young’ın rol aldığı diziler ve o dizilerde beraber rol aldığı oppalarımız:

2010 yapımı "Sungkyunkwan Scandal” dizisinde, Park Yoo-Chun, Song Joong-Ki ve Yoo Ah-In ile beraber başrolde rol aldı.

2011 yapımı "City Hunter” dizisinde, Lee Min-Ho ile beraber başrolde rol aldı.

2012 yapımı "Dr. Jin” dizisinde, Song Seung-Heon ve Kim Jae-Joong ile beraber başrolde rol aldı.

2014-2015 yapımı "Healer” dizisinde, sevimliliği ve karizması ile yine kalbimde yer etmiş oyunculardan biri olan Ji Chang-Wook ile beraber başrolde rol aldı.

2015-2016 yapımı ve hala yayınlanmaya devam eden "Remember” dizisinde, küçük So Ji-Sub olarak da adlandırılan Yoo Seung-Ho ile beraber başrolde rol alıyor.

4. Şanslı olma yolunda ilerleyen; Shim Eun-Kyung

2014 yapımı "Naeil's Cantabile” dizisinde, Joo Won ve Park Bo-Gum ile beraber başrolde rol aldı.

2015-2016 yapımı "Fabricated City” filminde, Ji Chang-Wook ile beraber başrolde rol aldı.

2015-2016 yapımı ve çekimleri geçtiğimiz günlerde başlayan "Marital Harmony” filminde, Lee Seung-Gi ile beraber başrolde rol alıyor.

5. Tek bir dizi ile şanslı olduğunu kanıtlayan; Kim Sae-Ron

Kim Sae-Ron’u küçük yaşından itibaren rol aldığı aksiyon filmleri ile tanıdım. Açıkça söyleyebilirim kendisi çok kabiliyetli bir oyuncu.

2014 yapımı "Hi! School - Love On” dizisinde yaşının küçük olmasına rağmen "INFINITE” grubunun yakışıklı iki üyesi olan Nam Woo-Hyun ve Lee Sung-Yeol ile beraber rol almasıyla kendisine "çok şanslı” dedirten bir oyuncu.

Kendisini aksiyon, gerilim, korku filmlerinde görmekte alışık olduğum için bir romantik okul dizisinde görmek şaşırttı. Ama canlandırdığı ‘melek’ rolünün hakkını verdiğini düşünüyorum. Tabi 2000’li olduğunu yeni öğrenen herkesi şaşırttı ve büyük eleştiriler aldı. Yaşına göre almaması gereken bir rolü canlandırdığını düşünenler oldu ve dizide asıl yaşının canlandırdığı 18 yaşlarındaki karakterden küçük olduğunu belli ettiğini söyleyenler oldu. Ama bana kalırsa bence yaşının küçüklüğünü belli etmedi. Bana 17-18 yaşlarındaki birisiymiş hissi verdi.

6. Geleceğin Park Shin-Hye’si; Kim So Hyun

Son zamanların gözdesi, yetenekli ve güzel genç oyuncu Kim So-Hyun "Geleceğin Park Shin-Hye’si” olarak anılmaya başlandı ve bana kalırsa ilerde Park Shin-Hye’den daha bir oyuncu olacak.

Kim So-Hyun’un rol aldığı diziler ve o dizilerde beraber rol aldığı erkek oyuncular:

2013 yapımı "The Suspicious Housekeeper” dizisinde, Seo Kang-Joon ile beraber rol aldı.

2014 yapımı "Who Are You - School 2015” dizisinde, Nam Ju Hyuk ve köpek yavrusu sevimliğindeki Yook Sung-Jae (sırf onunla beraber rol aldığı için bile bu listeye Kim So-Hyun’u eklerim) ile beraber başrolde rol aldı.

2015-2016 yapımı ve çekimleri hala devam eden "Pure Love” filminde, Do Kyung-Soo ile beraber başrolde rol alıyor.

2016 yapımı ve önümüzdeki ay yayınlanmaya başlayacak olan "Page Turner” dizisinde, son zamanlarda hızla ünlenen Ji Soo ile beraber başrolde rol alıyor.

Benim listem bu. Peki size göre rol aldıkları partnerleri ile şanslı bayan oyuncular kim?