"Hotel del Luna" Dizisinin Yeni Bir Fragmanı Yayımlandı
  • Maysa
  • 29-06-2019, 15:07

Başrollerini IU ve Yeo Jin-Goo’nun paylaştığı, tvN’in "Hotel del Luna" adlı yeni dizisinin yedinci fragmanı yayımlandı.

Dizi, Seul’un şehir merkezinde bulunan ve müşterilerinin yalnızca hayaletlerin olduğu 'Hotel del Luna' adlı gizemli bir otelde geçmektedir. Bu otelin CEO’su (IU) yaptığı büyük bir hatadan dolayı lanetlenerek 1000 yıldan fazladır, bu otelde yaşamak zorunda kalmıştır. Bir gün, bir adam (Yeo Jin-Goo) beklenmedik bir şekilde bu otelde yönetici olarak çalışmaya başlar.

IU dizide 'Hotel del Luna' adlı hayaletli bir otelin CEO’su olan Jang Man-Wol karakterini canlandırmaktadır. Güzel bir bayandır. Ancak başkalarına karşı kibar bir insan değildir. Hırçın, huysuz, herkese kuşku ile yaklaşan açgözlü birisidir. Yeo Jin-Goo dizide 'Hotel del Luna'nın yeni yöneticisi olan Koo Chan-Sung karakterini canlandırmaktadır. Samimi bir şekilde mükemmeliyetçidir. Akılcı birisi gibi görünmesine karşın gerçekte kalbiyle hareket eder.

Yayımlanan fragmanda, Koo Chan-Sung (Yeo Jin-Goo) patronunun nasıl biri olduğunu anlatmaktadır: "Jang Man-Wol (IU). Uzun süren zorlu bir dönemin üstesinden gelmiş bir kadın. O… savurganlık kraliçesidir. Otoritesini kötüye kullandığı apaçık ve her zaman öfkesini kontrol sorunları yaşamaktadır. Ama bu otel ve onun hakkındakileri şeyleri merak ediyorum." Koo Chan-Sung tüm bunları söylerken Jang Man-Wol ona cevaben, eğer 'lüks yeni' arabadan memnun değilse otobüse binebileceğini söyler. Ardından çeşitli ruh hali değişiklerinden geçer ve en sonunda Koo Chan-Sung’un kravatından çekip, "Haklısın. Sen olmalısın." der.

Dizinin senaristliğini "You're Beautiful", "My Girlfriend is a Nine-Tailed Fox", "The Greatest Love", "Big", "The Master's Sun", "Warm and Cozy" ve "A Korean Odyssey" dizilerini kaleme alan iki kız kardeş Hong Jung-Eun ve Hong Mi-Ran ('Hong Kız Kardeşler' olarak bilinmektedir) yapmaktadır.

Dizinin yönetmen koltuğunda "While You Were Sleeping", "Doctors" ve "You Who Came From the Stars" dizilerinin yönetmeni Oh Choong-Hwan oturmaktadır.

Dizinin ilk bölümü 13 Temmuz’da yayımlanacak.

Kaynak: (1)