"Soul Mechanic" Dizisinin Yeni Bir Fragmanı Yayımlandı
  • Maysa
  • 22-04-2020, 14:02

Başrolünü Shin Ha-Kyun ve Jung So-Min’in paylaştığı, KBS2’nun "Soul Mechanic" adlı yeni dizisinin karakter fragmanı yayımlandı.

Dizi, insanların duygusal yaralarını iyileştirmeye çalışan bir grup psikiyatristin etrafında dönmektedir.

Shin Ha-Kyun dizide bir hastanede psikiyatrist olarak çalışan Lee Shi-Joon karakterini canlandırmaktadır. İşini büyük bir tutku ile yapan ve hastalarını iyileştirmek için ne gerekiyorsa yapmaya istekli bir doktordur. Dünyadaki en sevdiği ve en iyi yaptığı şey hastalarını tedavi etmektir.

Jung So-Min dizide yükselen bir müzikal oyuncu olan Han Woo-Joo karakterini canlandırmaktadır. Mesleğini seven ve adalet duygusu oldukça güçlü olan dürüst birisidir. Ancak, tutku dolu bir insan olabilmek için gerçekten neyi sevip sevmediğini ve gerçek benliğini bulmaya çalışmaktadır.

Dizinin yönetmen koltuğunda "Master of Study", "Brain", "Seo-Young, My Daughter", "Unkind Ladies" ve "Matrimonial Chaos" dizilerinin yönetmeni Yoo Hyun-Ki oturmaktadır. Dizinin senaristliğini "School 1", School 2", "School 4", "The King's Face" ve "My Lawyer, Mr. Joe" dizilerini kaleme alan Lee Hyang-Hee yapmaktadır. Dizinin yapımcılığını ise birçok başarılı yapıma imza atan Monster Union yapım şirketi üstlenmektedir.

Dizinin ilk bölümü, 6 Mayıs’ta yayımlanacak.

Kaynak: (1)