You Are My Spring
4,4 / 5 | Oy Sayısı : 21

Adı: You Are My Spring | 너는 나의 봄
Tür: Dram, Romantik
Yönetmen: Jung Ji-Hyun
Senarist: Lee Min-Na
Yapım Şirketi: Hwa&Dam Pictures 
Yayıncı: tvN
imdb: 7,5
Bölüm Sayısı: 16
Yapım Yılı: 2021
Yayın Tarihi: 5 Temmuz 2021 - 24 Ağustos 2021
Yayın Günleri ve Saati: Pazartesi - Salı
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore


Oyuncuları:

Kang Da-Jung
Joo Young-Do
Chae Joon
An Ga-Young

 

Diğer Oyuncuları:

Kim Ye Won / Park Eun Ha
Han Min / Park Chul Do
Kang Hoon / Kang Tae Jung
Ji Seung Hyun / Seo Ha Neul
Yoon Sang Jung / Min Ah Ri
Kim Nam Hee / Kim Nam Hui


Konusu:

Dizi, daha bir cinayetin işlendiği aynı binada oturan ve hala içlerindeki 7 yaşındaki çocukla birlikte yaşayan bir grup yetişkinin etrafında dönmektedir.


Karakterleri:

Seo Hyun-Jin dizide bir otelin konsiyerj müdürü olarak çalışan Kang Da-Jung karakterini canlandırmaktadır. Çocukken kısa süreliğine yaşadığı bir handa yaşamıştır ve hala o hanı kalbinin evi olarak görmektedir. Yeni taşındığı Gugu Binası'da bir cinayet işlenir. Bu cinayet ile içindeki çocukla yüzleşmek zorunda kalır.

Kim Dong-Wook dizide zeki bir psikiyatr olan Joo Young-Do karakterini canlandırmaktadır. Kang Da-Jung’un (Seo Hyun-Jin) yeni taşındığı binada alt komşusudur. İntihara meyilli insanların yeniden yaşamak istemesine ve başkalarının duygusal mücadelelerinin üstesinden gelmelerine yardımcı olan birisidir. Ancak, tüm hayatını kendi duygusal yaralarını iyileştiremeden yaşamıştır. Hiç kimse tarafından teselli edilmemiştir.

Yoon Park dizide bir yatırım şirketinin CEO'su olan Chae Joon karakterini canlandırmaktadır. Bir gün, aniden karşılaştığı Kang Da-Jung’a (Seo Hyun-Jin) kalbini kaptırır. Ancak duygularını ona anlatamaz.

Nam Gyu-Ri dizide bir oyuncu olan An Ga-Young karakterini canlandırmaktadır. Aynı zamanda eski menajeri olan eski erkek arkadaşı tarafından kullanıldıktan sonra birine kalbini kaptırmaktan korkmaktadır.


Kaynakları: (1), (2)


DİZİNİN MÜZİKLERİ


Fragman 1



Fragman 2