Bir Günde Bitirebileceğiniz Mini Kore Dizileri


1) Can You Deliver Time? 2002

Can You Deliver Time? 2002 Konusu

Dizi, genç bir üniversite öğrencisinin beklenmedik bir şekilde 2002 yılına geri gitmesi ile yaşadıklarını konu alıyor.


2) Anna

Anna Konusu:

Dizi, söylediği küçük bir yalan yüzünden başkasının hayatını yaşayan bir kadın hakkındadır.

Suzy, dizide küçük bir yalanla başlayarak başkasının hayatını yaşayan Yoo Mi karakterini canlandırıyor. 

Jung Eun Chae, hayatını herkesten üstün tutan ve diğer insanlara ne nezaketle ne de kötü niyetle yaklaşan bir kadın olan Hyun Joo olarak rol alıyor. Yoo Mi ile arasında oldukça kurnazca ve gergin bir ilişki vardır.

Kim Jun Han, Yoo Mi'nin hırslı ve geleceğe yönelik kocası Ji Hoon karakterini canlandırıyor.


3) Weak Hero Class 1

Weak Hero Class 1 Konusu:

Dizi, zayıflara eziyet etmeyi hobi olarak edinmiş gençlerin olduğu bir okulda geçmektedir. Ancak zorbalar tarafından yönetilen okula yeni bir öğrenci transfer olduğunda ve zorbalığa uğrayanlar sessiz kalmaktan vazgeçtiğinde işler tamamıyla değişir. Kurulu olan bu düzeni yıkmak için harekete geçen Yeon Shi Eun (Park Ji Hoon), küçük boyuna rağmen acımasız dövüş becerileri ve zekası ile zorbaları etkisiz hale getirir.


4) He Hymn of Death

He Hymn of Death Konusu

Dizi, Kore’nin Japon işgali altında olduğu dönemde iki sevgilinin trajik hikâyesini anlatmaktadır.

Lee Jong-Suk dizide dahi bir oyun yazarı olan Kim Woo-Jin karakterini canlandırmaktadır. Kore’nin ilk kadın sopranosu olan Yun Sim-Deok’a âşık olur.

Shin Hye-Sun dizide Kore’nin ilk kadın sopranosu (vokal tanımlı müzikte en tiz kadın veya genç erkek çocuk sesine verilen teknik bir isimdir) olan Yun Sim-Deok karakterini canlandırmaktadır. 1926 yılında ilk Kore popu olan "Praise of Death" adlı şarkısını kaydeder.


5) The Most Beautiful Goodbye

The Most Beautiful Goodbye Konusu

Dizi, tüm hayatını çocuklarına adayarak ev hanımlığı yapan bir kadının ölümcül kanser teşhisi aldıktan sonra en güzel vedayı hazırlamak için yaptıklarını konu alıyor.


6) The Witch’s Diner

The Witch’s Diner Konusu

Dizi, kendi ruhlarını satmak zorunda olsalar dahi başka bir hayat yaşamak isteyen insanların dileklerini yerine getiren yemekler satan bir restoranın etrafında dönmektedir.


7) Here's My Plan

Here's My Plan Konusu

Dizi, kötü bir hayat yaşadığını düşünen ve hayatını mahvolmasına neden olan insanlardan intikamını aldığını hayal eden genç bir kızın (Kim Hwan-Hee) etrafında dönmektedir.

-

BİZİ INSTAGRAM HESABIMIZDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ @guneykoresinemasicom