Bu Yıl Askere Gidecek Olan Koreli Oyuncular

Bu Yıl Askere Gidecek Olan Koreli Oyuncular

Bazen, sevdiği bir aktörün ya da sanatçının askere gidecek olması bir fan için neredeyse başına gelebilecek en kötü şeylerden biri olabilir. Özellikle de Güney Kore'de askerliğin bu kadar uzun sürdüğünü göze alırsak. Ve ne yazık ki bu ünlüler, bu yılın sonuna kadar askere gidecekler. Arkalarında çok güzel projeler bırakan bu başarılı aktörler hayranlarına kısa süreli veda ediyorlar.


Song Kang

23 Nisan 1994'te doğan ve ilk çıkışını 2015 yılında yer aldığı "Hello, Spring" ile yapan Song Kang kısa sürede sektördeki en popüler oyunculardan biri haline geldi. Özellikle "Love Alarm" dizisi ile yükselen başarılı oyuncu, bu dizinin ardından yer aldığı "Sweet Home", "Navillera", "Nevertheless" ve "Forecasting Love and Weather" gibi dizilerle şöhret basamaklarını kısa sürede güçlü bir şekilde tırmandı. Birkaç yıl içerisinde çok çalışıp birçok dizide yer alan yetenekli oyuncu artık askerliğini yapmaya hazır. 

  

Nam Joo Hyuk

Birçok önemli projede yer alan Nam Joo Hyuk, 22 Şubat 1994'te doğdu ve ilk çıkışını 2014 dizisi "Surplus Princess" ile yaptı. Ardından "Who Are You - School 2015", "Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo", "Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo", "Start-Up" ve "Twenty-Five, Twenty-One" gibi pek çok popüler yapımda yer alarak adını altın harflerle yazdırdı. Şimdi ise askere gitmek için hazırlanıyor. Üstelik henüz yayımlanması beklenen "Vigilante" ve "Here" gibi iki harika projesi var.

Kang Tae Oh

Son yayımlanan dizisi "Extraordinary Attorney Woo" ile büyük çıkışını yapan ve oldukça popüler bir hale gelen başarılı oyuncunun ne yazık ki askere gitme zamanı geldi. Canlandırdığı Lee Jun Ho karakteri ile askere gitmeden hemen önce büyük bir ün yakalayan Kang Tae Oh neyseki dizinin gelecek sezonunda yer alacak.

Jinyoung

GOT7'dan Jinyoung hem idol hem de oyuncu olarak kariyerine başarılı bir şekilde devam ediyor. Yakın zamanda yer aldığı "The Devil Judge" ve "Yumi's Cells 2" gibi dizilerdeki performansı ile izleyicilerden tam not alan Jinyoung, bir buçuk yıl boyunca hem idol olarak hemde oyuncu olarak sürdürdüğü faaliyetlerine ara verecek.

Sehun

Idol olarak oldukça başarılı bir kariyeri olan EXO'dan Sehun; müzik, moda, dizi ve film gibi birçok projede yer aldı. 12 Nisan 1994 doğumlu Sehun, ilk oyunculuk çıkışını konuk oyuncu olarak yer aldığı "To The Beautiful You" ile yaptı. Şu anda askere gitmek için hazırlanmasının yanında 2023 yılında yayımlanması planlanan "All That We Loved" dizisinde yer alıyor.


Kai

Başka bir EXO üyesi olan 14 Ocak 1994 doğumlu Kai, EXO'nun askere giden son üyelerinden biri olacak. Son birkaç yıldır başarılı bir moda ikonu olarak meşgul olan idol-oyuncu ayrıca yakın zamanda “Peaches” başlıklı EP'sini yayımladı. Zamanını oldukça dolu bir şekilde değerlendiren Kai en son 2018 yılında yayımlanan "Miracle That We Met" dizisinde yer almıştı. Şimdilik hayranlarına veda etmek için hazırlansa da geri döndüğünde birçok projede yer alacağından şüphemiz yok.

Kim Min Kyu

Hit dizi “A Business Proposal”da canlandırdığı Cha Sung Hoon rolüyle büyük bir başarı yakalayan Kim Min Kyu, bir süreliğine aramızdan ayrılan ünlülerden biri. Yaklaşık 10 yıl önce "Monstar" dizisi ile çıkış yapan ve ardından birçok projede yer alan başarılı oyuncu ayrıca yaklaşan "The High Priest Rembrary" dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Na In Woo

"Mr. Queen" dizisinin ardından hızlı bir yükseliş yakalayan Na In Woo, bu dizinin ardından yer aldığı tarihi dizi "River Where The Moon Rises" ile yerini sağlamlaştırdı ve büyük bir hayran kitlesi kazandı. Kısa süre önce yayımlanan fantastik dizi "Jinxed At First"te yer alan Na In Woo ayrıca yaklaşan dizi "See You After Work"te gözükmek için hazırlanıyor.

-