Yeni Dizi "Queen of Tears" Konusu, Oyuncuları ve Fragmanı

Yeni Dizi "Queen of Tears" Konusu, Oyuncuları ve Fragmanı

Merakla beklenen romantik dizi "Queen of Tears" bugün yayımlandı. Başrollerinde Kim Soo Hyun ve Kim Ji Won'un yer aldığı dizi her cumartesi ve pazar ekranlara gelecek. 

Toplamda 16 bölümden oluşan "Queen of Tears", popüler diziler "Crash Landing on You", "The Legend Of The Blue Sea", "The Producers" ve "My Love From the Stars"ın yazarı olarak bilinen Park Ji-Eun tarafından kaleme alındı ve "Little Women", "Vincenzo" ve "Soundtrack #1" yönetmeni Kim Hee Won ile "Bulgasal" yönetmeni Jang Young Woo'nun ortak çalışmasıyla üretildi.

Daha önce "The Heirs", "Descendants of the Sun", "Fight for My Way", "Arthdal Chronicles" ve "Lovestruck in the City" gibi dizilerde yer alan Kim Ji Won bu dizi ile 2022 yılında yayımlanan "My Liberation Notes"un ardından geri döndü. Rol arkadaşı Kim Soo Hyun ise en son 2021 yılında "One Ordinary Day" dizisinde yer almıştı. "Dream High", "Moon Embracing the Sun", "You Who Came From the Stars" ve "It’s Okay to Not Be Okay" gibi pek çok dizide rol alan başarılı oyuncu üç yıl aradan sonra "Queen of Tears" ile küçük ekranlara geri döndü.

Queen of Tears Konusu:

"Queen of Tears" dizisi, Queens Group mağazalarının “kraliçesi” olarak bilinen chaebol varisi Hong Hae In'in (Kim Ji Won) ile Yongduri'nin kırsal kesiminde doğup büyüyen Queens Group'un hukuk direktörü Baek Hyun Woo'nun (Kim Soo Hyun) karşı karşıya kaldıkları krize rağmen aşklarının nasıl mucizevi bir şekilde yeniden alevlendiğini konu alıyor.

Queen of Tears Karakterleri:

Kim Soo Hyun dizide, Yongduri'nin kırsal kesiminde doğup büyüyen Queens Group'un hukuk direktörü Baek Hyun Woo karakterini canlandırıyor. Prestijli bir hukuk fakültesinden mezun olduktan sonra kariyer hayatında yükselir ve başarılı bir mevkiye ulaşır. Üstelik Hong Hae In ile evlenmesi herkesin onu kıskanmasına sebep olur. Ancak evliliklerinin üçüncü yılına girmek üzereyken beklenmedik bir kriz patlak verir.

Kim Ji Won ise Queens Group'un üçüncü nesil chaebol varisi olan Hong Hae In karakterini canlandırmaktadır. Zenginliğin içinde doğup büyüyen zarif bir kadındır. Mütevazi bir adam olan Baek Hyun Woo ile evlendikten sonra ışıltılı hayatının tadını çıkarır. Ön göremediği bazı olaylar yüzünden ise evlilik hayatı ışıltısını kaybetmeye başlar.

Park Sung Hoon, yatırım becerisiyle tanınan eski bir analistten birleşme ve satın alma uzmanına dönüşen Yoon Eun Sung karakterini canlandırıyor. Uzun bir süre yurtdışında yaşadıktan sonra Queens Group ile bağlantı kurmak için Kore'ye geri döner.

Kwak Dong Yeon, Hong Hae In'in küçük kardeşi ve Queens Group'un neşeli ve masum CEO'su Hong Soo Cheol karakterini canlandırıyor. Yıllarca inatçı kız kardeşiyle yaşadığı için onunla tamamen zıt bir kadınla evlenmeye karar vererek Cheon Da Hye ile evlenir.

Lee Joo Bin dizide, Hong Soo Cheol'un güzel eşi Cheon Da Hye rolünü canlandırıyor. Aile geçmişi ve zarif karakteri sayesinde kısa sürede Queens Group'un büyüklerinin sevgisini kazanır. Hong Soo Cheol ile tatlı ve güzel bir evlilik hayatları vardır.

Queen of Tears Fragman:

BİZİ INSTAGRAM HESABIMIZDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ @guneykoresinemasicom 

-

Diziyi izlemeyi düşünüyor musunuz?